În Florida, s-a născut o cățeluşă cu blana verde. Cum se explică culoarea inedită a animalului

Share

Un câine din Florida născut cu blana de culoare verde și botezat Shamrock a devenit viral pe internet.

Cățeluşa botezată Shamrock este perfect sănătoasă, a declarat stăpânul său său.

Cățelușul, numit în mod corespunzător Shamrock (Trifoi), s-a născut pe 3 martie.

Carole DeBruler, proprietara Golden Treasures Kennel din Pensacola, Florida, a început să posteze fotografii și videoclipuri cu cățelușii, la scurt timp după naștere, transmite Fox News .

Dar un videoclip postat pe 26 martie pe TikTok, în care se explică coloritul unic al lui Shamrock, i-a dus micuţei blănoase faima.

În videoclip, care are peste 8 milioane de vizualizări, DeBruler a spus că Shamrock „s-a născut norocoasă” și că blana verde este rezultatul faptului că în perioada intrauterină, puiul a intrat în contact cu o substanță numită biliverdină, cunoscută pentru pigmentul verde intens.

Deși poate fi oarecum alarmant să vezi un câine verde, această afecțiune este inofensivă și va dispărea pe măsură ce Shamrock crește.

Și, în ciuda faptului că este ceva mai mică decât frații săi, Shamrock este „fericită și sănătoasă”, a declarat DeBruler.

La câteva săptămâni de la naștere, culoarea verde „începe să se estompeze”, a spus DeBruler într-o înregistrare video postată pe 31 martie – dar „personalitatea plină de energie a micuței cățelușe este din ce în ce mai puternică”.

Shamrock și frații ei sunt Golden Retriever English Cream, ceea ce înseamnă că blana lor se află la capătul mai alb al spectrului de culori al golden retrieverilor.

Standardul rasei Golden Retriever prevede că acest câine are o blană „aurie bogată și lucioasă în diferite nuanțe”, se arată pe site-ul Golden Retriever Club of America.

Golden retrieverii născuți în aceeași montă pot avea o varietate de culori, a precizat Golden Retriever Club of America, „frații având culori care variază de la crem foarte deschis până la un auriu intens”, au precizat aceștia.

Cu toate acestea, verdele nu era o culoare listată ca standard pentru rasă.

The post În Florida, s-a născut o cățeluşă cu blana verde. Cum se explică culoarea inedită a animalului appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri