Virginia Ruzici spune că înțelege de ce francezii nu i-au dat wild card Simonei Halep la Paris

Share

Îi înțeleg pe francezi de ce nu i-au dat wild-card Simonei la Roland Garros – spune Virginia Ruzici despre faptul că Simona Halep nu poate juca Marele Șlem câștigat în 2018. Ruzici dezvăluie că Halep a intrat accidentată în teren la turneul parizian organizat de una dintre cele mai bogate familii din Franța.

14 ani manager al lui Halep, Virginia Ruzici nu ascunde că a știut că Simona este accidentată la genunchiul stâng înainte de a juca la turneul parizian unde a abandonat chiar în primul meci: „Simona a simțit acea durere și la antrenament. Chiar de când a venit aici (n.r. la Paris) a simțit o ușoară durere. Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești și să te protejezi.”

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze, miercuri, din motive medicale în prima rundă a turneului Trophee Clarins (WTA 125), dotat cu premii totale de 100.000 de euro, la scorul de 7-5, 2-3 cu americanca McCartney Kessler. Halep (32 ani, 1.149 WTA) nu a mai putut continua din cauza durerilor la genunchi şi a renunţat după o oră şi 28 de minute de joc.

Prima româncă câștigătoare la Roland Garros în 1978, Virginia Ruzici, nu-i condamnă pe francezi pentru că nu au invitat-o pe Halep la Roland Garros, unde Simona a jucat trei finale și a cucerit un titlu, acum 6 ani:

Cred că cel mai greu pentru Simona a fost să realizeze că organizatorii Roland Garros-ului nu i-au putut da o invitație. Dar pe de altă parte, m-am pus în locul francezilor, în locul Federației (n.r. franceze de tenis), și am văzut că toate wild card-urile au fost date pentru franțuzoaice, cu excepția a două invitații acordate în baza unor contracte.”

The post Virginia Ruzici spune că înțelege de ce francezii nu i-au dat wild card Simonei Halep la Paris appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri