Violențe înaintea meciului Dinamo-UTA. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene pe stadionul Arcul de Triumf

Share

Violențe aseară în Capitală. Au fost confruntări între suporterii mai multor echipe, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene în zona stadionului Arcul de Triumf.

Primul incident s-a produs cu o oră înaintea meciului dintre Dinamo și UTA. Suporterii veniți din Arad au primit sprijin de la galeria CSA Steaua și s-au încăierat cu cei dinamovişti. Au fost lupte inclusiv pe treptele bisericii Cașin.

Simona Halep va participa la Miami Open. Despre proba de sânge care i-a adus suspendarea: A fost prelevată la București

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a confirmat, joi seara, într-o postare pe Instagram, că îşi va face revenirea oficială în circuitul profesionist la turneul WTA 1.000 de la Miami.

Jandarmii au separat cele două tabere, dar după ce susţinătorii au ajuns pe stadion, au fost scene dure și pe gazon. Suporterii au sărit gardurile de protecție, și-au împărțit pumni și au aruncat cu fumigene și torțe chiar înainte de meci.

Jandarmii au folosit din nou gaze lacrimogene, iar partida a început cu 8 minute întârziere.

Au fost incidente și pe drumul spre București. La Dedulești, în Argeș, arădenii s-au intersectat cu suporterii U Cluj care mergeau spre Voluntari. Jandarmii au intervenit în forță pentru a despărți cele două tabere.

The post Violențe înaintea meciului Dinamo-UTA. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene pe stadionul Arcul de Triumf appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri