Un bloc din Galați a început să se taseze. Ușile și ferestrele locatarilor nu se mai închid, mobila o ia la vale

Share

Panică printre locatarii unui bloc din Galați. Imobilul în care locuiesc, construit în anii 60, a început să se taseze. Oamenii se plâng că ușile camerelor nu se mai închid și că apartamentele par să fie în pantă.

Blocul este situat în cartierul Țiglina 1, are 4 etaje, 5 scări și 100 de apartamente, a transmis Alina Salanți, pentru TVR Info. Locatarii spun că problemele au apărut în ultimii doi ani, când, după ploi și inundații primele trei scări s-au tasat.

Se vede cu ochiul liber cum primele trei scări s-au deplasat cu câțiva centimetri față de următoarele, iar toate apartamentele sunt în pantă.

Oamenii spun că ferstrele și ușile nu se mai închid cum trebuie și că trebuie să-și țină mobila, deoarece aceasta nu se mai sprijină de perete. În plus, se tem de un eventual mare cutremur.

Ei au făcut sesizare la primărie, însă autoritățile locale spun că este foarte greu să intervină pentru că mai întâi e nevoie de un studiu făcut de o firmă care să confirme această tasare, abia apoi pot cere fonduri prin PNRR.

The post Un bloc din Galați a început să se taseze. Ușile și ferestrele locatarilor nu se mai închid, mobila o ia la vale appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri