Trei persoane au murit electrocutate lângă piscina din curte, la Cluj Napoca

Share

Tragedie în Cluj Napoca. Trei persoane au fost găsite fără suflare lângă piscina din curtea casei. Vă avertizăm, sunt informaţii care vă pot afecta emoţional!

Poliţiştii au fost alertaţi marți seara, după oră 22:00, prin apel la 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la telefon. Echipa care a sosit la faţa locului a găsit trei persoane decedate în curtea imobilului. Doi bărbaţi de 76 de ani, respectiv 46 de ani, și o femeie de 74 de ani.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului.

Cei trei se aflau lângă piscina din curtea casei şi este posibil să se fi electrocutat din cauza unor improvizaţii electrice făcute în zona bazinului.

„La data de 18 iunie, în jurul orei 22,04, Poliţia Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri. Echipa operativă sosită la faţa locului a găsit trei persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbaţi de 76 de ani, respectiv 46 de ani şi de o femeie de 74 de ani. Trupurile neînsufleţite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei decesului”, se arată într-o informare trimisă, miercuri, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

The post Trei persoane au murit electrocutate lângă piscina din curte, la Cluj Napoca appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri