First News

Trei persoane au fost rănite într-un accident din localitatea ilfoveană Brănești. A fost implicată și o ambulanță

Accident grav în această dimineață în localitatea ilfoveană Brănești. Trei mașini, dintre care o ambulanță au fost implicate, iar trei persoane au ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut la ieşirea din localitatea Brăneşti, pe drumul vechi către mare. Şoferul unui microbuz a vrut să intre într-o Staţie Peco, a virat la stânga, însă nu a observat că de pe contrasens venea altă maşină. A lovit-o în partea din faţă, iar autoturismul a fost aruncat într-o ambulanţă, care tocmai ieşea din Staţia Peco.

Salvarea a fost lovită în plin. Medicul și șoferul ambulanței au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, șoferul autoturismului a fost transportat la spital cu răni ușoare. Toate victimele sunt în stare stabilă. În zonă s-a circulat alternativ pe câte un sens, mai bine de o oră. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, pentru vătămare din culpă.

The post Trei persoane au fost rănite într-un accident din localitatea ilfoveană Brănești. A fost implicată și o ambulanță appeared first on tvrinfo.ro.

  

Exit mobile version