TENIS Rafael Nadal este favoritul de anul acesta la Roland Garros, dacă va participa, consideră Novak Djokovic

Share

Tenismanul sârb Novak Djokovic, deţinătorul titlului la Roland Garros, îl consideră pe Rafael Nadal favoritul ediţiei din 2024 a turneului parizian (26 mai-9 iunie) dacă va participa, relatează AFP.

„Când vorbeşti de Roland Garros şi ştii că Nadal este aici, atunci el este cel mai mare favorit pentru mine”, a declarat numărul unu mondial înaintea turneului de la Geneva, în ciuda faptului că jucătorul spaniol cu 14 titluri repetă că va juca la Roland Garros doar dacă se va simţi suficient de pregătit.

„Evident, este un pic diferit nivelul său de joc. Dar este Roland Garros şi este Nadal, iar cu respectul pe care il datorăm, este normal să-l plasăm în poziţia de favorit”, a adăugat jucătorul sârb, care consideră în acelaşi timp că turneul „de anul acesta este mai deschis ca niciodată”.

„Casper Ruud este, cu siguranţă, unul din cei cinci candidaţi la victorie”, a mai spus Djokovic. „Alexander Zverev, Andrei Rublev, Stefanos Tsitsipas, toţi jucătorii care au câştigat anul acesta un mare turneu pe această suprafaţă, sunt printre candidaţii la titlu. Şi după aceea, poate eu, dacă mă simt bine. La Roland Garros şi la toate turnee de Mare Şlem, eu sunt un jucător puţin diferit”, a adăugat sârbul.

Djokovic, jucătorul cu 24 de titluri de Mare Şlem, a împlinit miercuri 37 de ani. El nu a câştigat niciun turneu în 2024 şi nu a disputat nicio finală. El a beneficiat de o invitaţie la turneul de la Geneva pentru încerca să se pregătească pentru turneul parizian.

The post TENIS Rafael Nadal este favoritul de anul acesta la Roland Garros, dacă va participa, consideră Novak Djokovic appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri