Tainele Cosmosului prezentate de Dumitru Dorin Prunariu

Share

MINA, singurul muzeu de artă imersivă din România, lansează pe 16 martie un nou spectacol, „Cosmos – Descoperă tainele universului”. Show-ul imersiv va oferi o incursiune captivantă și educativă în minunile cosmosului. Cu un focus amplu asupra Sistemului Solar și a cuceririlor umane în explorarea spațiului, acest spectacol, prezentat de Kaufland România, va purta publicul într-o călătorie fascinantă printre planete, stele și alte corpuri cerești.

Un aspect special al acestui spectacol îl reprezintă prezența invitatului extraordinar Dumitru Dorin Prunariu, singurul și primul cosmonaut român care a zburat în spațiul cosmic. Domnul Prunariu a făcut parte din misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial „Intercosmos”. Imagini capturate în această experiență uluitoare din spațiu vor putea fi văzute în cadrul show-ului imersiv pregătit de MINA.Fragmentele video de arhivă sunt extrase din filmul documentar românesc de scurtmetraj Opt zile în cosmos, regizat de David Reu.

Spectacolul „Cosmos – Descoperă tainele universului” este o producție proprie MINA, creată și regizată de studioul Les Ateliers Nomad, cu coloana sonoră realizată de Alexei Țurcan. „Cosmos” va oferi o incursiune fascinantă în Sistemul Solar, prezentând detalii despre fiecare planetă, stea și alte corpuri cerești. De la informații despre structura și caracteristicile fiecărei planete până la descoperirea undelor sonore produse de o gaură neagră, spectacolul va fi o sursă bogată de cunoștințe și inspirație.

Ultimile Stiri

Alte Stiri