First News

SUA: Numărul mare de apariţii extraterestre observate în anii 1960 sunt cel mai probabil teste militare secrete

Un raport al Pentagonului concluzionează că o creștere a numărului de apariții de OZN-uri în anii 1960 a fost probabil cauzată de testarea avioanelor de spionaj și a tehnologiei spațiale avansate ale SUA, transmite BBC.

SUA spune că numărul mare de apariţii extraterestre observate în anii 1960 sunt probabil teste militare secrete

Constatările, prezentate vineri într-un raport către Congres, au afirmat, de asemenea, că nu există „nicio dovadă” că guvernul american a avut interacțiuni cu extratereștrii.

Majoritatea apariţiilor au fost obiecte obișnuite, au declarat oficialii.

Dar ei au acceptat că raportul nu va înăbuși credințele populare privind oaspeții extratereștri.

„Proliferarea programelor de televiziune, a cărților, a filmelor și a cantității vaste de conținut pe internet și în rețelele de socializare axat pe subiecte legate de UAP a influențat, cel mai probabil, conversația publică pe această temă și a întărit aceste convingeri în cadrul unor segmente ale populației”, se arată în raport.

Un purtător de cuvânt al Pentagonului a declarat că oficialii au abordat raportul într-un mod deschis, dar că pur și simplu nu au găsit nicio dovadă a existenței unor vizitatori extratereștri.

„Toate eforturile de investigare, la toate nivelurile de clasificare, au ajuns la concluzia că majoritatea apariţiilor  au fost obiecte și fenomene obișnuite și rezultatul unei identificări greșite”, a declarat reporterilor generalul-maior Pat Ryder.

The post SUA: Numărul mare de apariţii extraterestre observate în anii 1960 sunt cel mai probabil teste militare secrete appeared first on tvrinfo.ro.

  

Exit mobile version