Start al campaniei electorale în SUA. Joe Biden și Donald Trump au început disputa, cu mult timp înaintea alegerilor din noiembrie

Share

Echipa democrată a lansat un clip electoral care este difuzat chiar în ziua în care se împlinesc trei ani de la asaltul susținătorilor lui Trump asupra Capitoliului, in care au murit cinci oameni. Biden îl acuză direct pe Trump că a instigat atacurile și că folosește retorica Germaniei naziste. La rândul său, Trump a spus că mandatul lui Biden la Casa Albă este un dezastru.

Președintele american Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, și fostul și posibil viitorul său contracandidat republican Donald Trump, care are 77 de ani, au aruncat primele săgeți, la startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 5 noiembrie. Aflat în Pennsylvania, liderul de la Casa Albă a profitat de faptul că se împlinesc trei ani de la asaltul eșuat asupra Capitolului. 

Joe Biden, președintele SUA: Este democraţia în continuare, cauza sacră a Americii, aceasta este cea mai urgentă întrebare a momentului şi este semnificaţia alegerilor din 2024. Opţiunile sunt clare. Campania lui Donald Trump este doar despre el, nu despre America, nu despre voi. Campania lui Donald Trump este obsedată de trecut, nu de viitor. El este dornic să sacrifice democraţia noastră şi să se impună la putere.

Din Iowa, Donald Trump a atacat pe toată lumea, pe rivalii săi republicani și, mai ales, pe președintele democrat Joe Biden.

Donald Trump, fost președinte al SUA: Istoricul lui Biden este un şir neîntrerupt de slăbiciuni, incompetenţă, corupţie şi eşecuri. În afară de acestea, el se descurcă destul de bine, nu-i aşa?

Pe de altă parte, Curtea Supremă a Statelor Unite a anunțat că va analiza apelul echipei lui Trump referitor la decizia de a-l bloca pe fostul președinte din alegerile primare din Colorado. Judecătorii vor analiza cazul pe 8 februarie, iar alegerile primare din Colorado sunt pe 5 martie.

The post Start al campaniei electorale în SUA. Joe Biden și Donald Trump au început disputa, cu mult timp înaintea alegerilor din noiembrie appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri