Șoferi implicați într-un accident din Mehedinți, testați pozitiv la consum de substanțe psihoactive. Un jandarm a fost bruscat, mașina Poliției a fost lovită

Share

Accident urmat de un scandal uriaș pe centura orașului Drobeta-Turnu Severin. Trei femei au ajuns la spital, după ce un tânăr a intrat cu viteză într-un sens giratoriu și a lovit mașina în care se aflau. La testare, ambii șoferi au ieșit pozitivi la substanțe psihoactive. Atenție, urmează informații cu impact emoțional!

Accidentul a avut loc pe centura orașului Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr a intrat cu viteză într-un sens giratoriu și a lovit puternic mașina în care se aflau 3 femei. Autoturismul s-a răsturnat și toate cele trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Furioși, soțul și apoi fiul șoferiței rănite l-au agresat pe șoferul care a produs accidentul. A fost nevoie de intervenția jandarmilor, dar nici așa spiritele nu s-au calmat.

Fiul femeii s-a urcat în autoturism, a lovit mașina Poliției și a demarat în trombă. Polițiștii și jandarmii au plecat în urmărirea lui.

Atât șoferul care a provocat accidentul, cât și femeia care conducea mașina care s-a răsturnat au ieșit pozitivi la testarea cu drugtestul.

Fiul șoferiței rănite riscă să rămână fără permisul de conducere timp de trei luni. Iar dacă noua lege votată de Parlament ar fi în vigoare și analizele ar confirma consumul de substanțe interzise, conducătorii auto implicați în accident ar fi putut rămâne fără permis până la 10 ani.

Citește și: Beat sau drogat la volan, 25 de ani închisoare și 10 fără permis

The post Șoferi implicați într-un accident din Mehedinți, testați pozitiv la consum de substanțe psihoactive. Un jandarm a fost bruscat, mașina Poliției a fost lovită appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri