First News

Simona Halep, reacție după abandonul de la Paris: Voi continua să muncesc și să cred în călătoria mea

​La al doilea meci de tenis oficial jucat după revenirea în circuitul profesionist, după o pauză de mai bine de un an și jumătate, Simona Halep a fost nevoită să se retragă în primul tur la Trofeul Clarins, un turneu 125 K de la Paris, ca urmare a problemei apărute la genunchi după meciul jucat în martie la Miami. Joi, Simona a avut o reacție în social media.

Fostul lider mondial a jucat miercuri al doilea său meci de la revenirea în circuitul WTA și a fost nevoită să se retragă în cel de-al doilea set al meciului contra americancei McCartney Kessler, din primul tur la Trofeul Clarins.

După meci, Simona a explicat că problema la genunchi care a apărut la Miami a obligat-o să ia decizia de a se retrage.

Joi, fostul număr 1 mondial a revenit cu un mesaj în social media în care le-a mulțumit fanilor pentru mesaje și susținere. „Ei bine, ziua de ieri nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi, care persistă încă de la Miami, a revenit și, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc și să cred în călătoria mea. Mulțumesc celor care mă susțin, citesc mesajele voastre și ele înseamnă totul pentru mine.” – a scris Simona Halep.

The post Simona Halep, reacție după abandonul de la Paris: Voi continua să muncesc și să cred în călătoria mea appeared first on tvrinfo.ro.

  

Exit mobile version