First News

Scandalul vilei renovate pe 7 milioane de euro – Klaus Iohannis: Nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit

Președintele Klaus Iohannis a negat marți, de la Palatul Cotroceni, informațiile dintr-o investigație de presă, potrivit căreia i s-ar pregăti o vilă într-o zonă de lux a Capitalei. Clădirea, care aparține Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, este în prezent renovată, iar suma vehiculată pentru modificări este una exorbitantă: 7 milioane de euro.

Am observat că există așa o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri. Este o preocupare electorală a unora, nu este o chestiune de actualitate„, a ținut să atragă atenția președintele Klaus Iohannis.

Eu nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit. Deci, tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă„, a conchis în răspunsul său oferit pe această temă.

Iohannis: Nu intenționez să îmi scurtez mandatul de președinte

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi, cu câteva ore înaintea unei conferințe de presă pe această temă la Palatul Cotroceni, că nu intenţionează să îşi scurteze mandatul de şef al statului.

Clădirea în renovare a RA-APPS a ajuns motiv de controversă în spațiul public, după ce au apărut informații că lucrările ar costa cel puțin 7 milioane de euro și că ar urma să fie pregătită ca locuinţă pentru președintele Klaus Iohannis după ce își încheie mandatul.

Nu există o astfel de cerere, a anunțat încă de atunci Administrația prezidențială.

CITEȘTE și Reacția RA-APPS în scandalul vilei renovate de pe Bulevardul Aviatorilor

RA-APPS a precizat că nu există nicio solicitare privind atribuirea imobilului.

The post Scandalul vilei renovate pe 7 milioane de euro – Klaus Iohannis: Nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit appeared first on tvrinfo.ro.

  

Exit mobile version