România, pe cale să stabilească un nou record mondial cu cea mai numeroasă paradă pe motociclete din istoria lumii. Omologarea recordului, anunţată peste două luni

Share

România e pe cale să stabilească un nou record mondial. A fost organizată cea mai numeroasă paradă pe motociclete din istoria lumii. Peste 3.700 de motocicliști și-au dat întâlnire în Argeș pentru a doborî recordul care până acum le aparținea americanilor, cu aproximativ 200 de participanţi mai puţin.

Motociclişti de toate vârstele, din mai multe zone din ţară, au mers în Argeş să bată recordul mondial pentru cea mai numeroasă parada pe două roţi din lume.

Motocicliştii au pornit din Piteşti şi au mers până la Mioveni, pe Platoul Făget, pe o distanţă de 15 km. Pe tot drumul, spectatorii au fost încântaţi să vadă parada.

Recordul mondial este deţinut, deocamdată, de americani.

Omologarea recordului va fi anunţată peste două luni, timp în care inspectorii responsabili de eveniment vor analiza dacă au fost respectate toate criteriile pentru a declara că ce mai mare paradă moto din lume a avut loc în România.

The post România, pe cale să stabilească un nou record mondial cu cea mai numeroasă paradă pe motociclete din istoria lumii. Omologarea recordului, anunţată peste două luni appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri