Prof. Dr. Dorel Săndesc: Institutul Regional de Oncologie Timișoara va fi finanțat prin PNRR

Share

Președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, medicul primar ATI prof. dr. Dorel Săndesc a afirmat că Institutul Regional de Oncologie Timișoara va fi finanțat prin PNRR.

Astfel, profesorul Săndesc a anunțat, într-o postare pe facebook, că Institutul Regional de Oncologie Timișoara (IROT) va fi finanțat prin PNRR.

Un proiect în «resuscitarea» și realizarea căruia m-am implicat din 2015, când, fiind in Ministerul Sănătății, am susținut includerea sa în lista obiectivelor de interes național-prin HG Nr 804-și până la acest moment decisiv. În ciuda scepticilor și celor care nu și-au făcut treaba, bătând pasul pe loc în finalizarea Studiului de fezabilitate toți acești ani, un grup de luptători nu s-a lăsat și, cu determinare și dedicație, au reușit să aducă mai aproape un obiectiv de importanță majoră pentru oamenii din Vestul României și nu numai!”, a scris prof. dr. Dorel Săndesc pe pagina sa de Facebook.

Președintele Societății Române de ATI a ținut să le mulțumească tuturor pentru implicarea deosebită, „mai ales domnului deputat Alfred Simonis și noii conduceri a DSP Timiș, precum și reprezentanților Consiliului Județean Timiș”.

„Remarcabilă performanța Ministerului Sănătății, care a finalizat cu celeritate evaluarea candidaturilor, devansând termenele stabilite de Comisia Europeană. Felicitări domnului Ministru Rafila și responsabilului PNRR, timișoreanul nostru dr. Alexandru Rogobete!”, a conchis profesorul Săndesc.

 

 

Ultimile Stiri

Alte Stiri