First News

Prinţul Louis, din nou în centrul atenţiei. Mezinul prințului și prințesei de Wales a căscat și a dansat la parada de ziua bunicului Charles

Reacţiile amuzante ale prinţului Louis au atras toate privirile în timpul ceremoniei Trooping the Colour, care a avut loc sâmbătă la Londra şi a marcat prima apariţie în public de anul acesta a mamei prinţului, prinţesa de Wales, informează DPA.

În timpul paradei militare, prinţul Louis, în vârstă de şase ani, care a urmărit ceremonia alături de mama, fratele şi sora lui, a fost văzut căscând, iar mai târziu a schiţat nişte mişcări de dans în timpul defilării Gărzii Scoţiene pe melodia ”Highland Laddie”.

Prince Louis dances along to proceedings.#TroopingTheColour pic.twitter.com/nehvzkNQUm

— Royal Central (@RoyalCentral) June 15, 2024

Spre deosebire de anul trecut, Kate nu s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale pe podium, ci a urmărit evenimentul de la fereastra fostului birou al ducelui de Wellington, alături de copiii ei, potrivit sursei citate, preluate de Agerpres.

Ulterior, familia regală a apărut la balconul Palatului Buckingham, de unde au urmărit parada aeriană.

În timpul spectacolului aerian, William l-a mustrat afectuos pe Louis sub privirea amuzată a lui Kate, iar în timpul intonării imnului naţional, sora mai mare, Charlotte, i-a făcut observaţie, îndemnându-l să stea liniştit.

Louis este faimos pentru reacţiile amuzante din timpul evenimentelor regale.

Sfatul prințului Louis pentru fotbaliștii naționalei engleze

Tatăl lui Louis, prinţul de Wales, a împărtăşit la începutul acestei săptămâni sfatul pe care prinţul Louis l-a dat fotbaliştilor naţionalei Angliei înaintea Campionatului European: ”să mănânce de două ori mai mult ca de obicei”.

”Îi duceam pe copii la şcoală în dimineaţa aceasta şi am spus: ‘Ce să le spun azi jucătorilor din echipa Angliei?”’, a povestit William.

”Cel mai bun sfat pe care l-am primit pentru voi a fost să mâncaţi de două ori mai mult ca de obicei”.

„Mi-am imaginat cum o să alergaţi cu burţile pline pe teren, aşa că să nu luăm sfatul fiului meu cel mai mic prea în serios”, a mai povestit William.

Louis, renumit pentru reacțiile amunzante

În timpul Jubileului de Platină din 2022, Louis a scos un strigăt şi şi-a acoperit urechile cu palmele pe când se afla la balconul Palatului Buckingham în timp ce străbunica lui, răposata regină Elisabeta a II-a, îi explica ce se întâmplă la paradă.

Prinţul Louis cască deseori în timpul evenimentelor majore. Tânărul prinţ n-a reuşit să-şi reprime mai multe căscături în timpul ceremoniei de încoronarea a bunicului lui, în 2023.

Prințesa de Wales a revenit în viața publică după mai multe luni

Prinţesa Kate, soţia prinţului William al Marii Britanii, şi-a făcut prima apariţie publică sâmbătă, la Londra, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu peste cinci luni.

Prinţesa de Wales, purtând o ţinută în culori pale, a mers într-o trăsură alături de copiii ei cu ocazia „Trooping the Colour”, parada militară anuală organizată în centrul Londrei pentru a marca ziua de naştere oficială a monarhului britanic, Regele Charles.

Kate a apărut și la balconul Palatului Buckingham, alături de Familia Regală.

Soţia prinţului moştenitor William, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, dar şi-a anunţat vineri participarea la acest eveniment ca urmare a „progreselor” în tratamentul de chimioterapie pe care îl urmează.

Într-o postare făcută cu o zi în urmă, Prinţesa de Wales a declarat că face progrese în lupta cu boala şi continuă tratamentul.

Anunţul, postat pe reţelele de socializare chiar de către Kate, a fost însoţit de o fotografie care o arată liniştită, într-un colţ de natură, în apropierea reşedinţei din Windsor.

The post Prinţul Louis, din nou în centrul atenţiei. Mezinul prințului și prințesei de Wales a căscat și a dansat la parada de ziua bunicului Charles appeared first on tvrinfo.ro.

  

Exit mobile version