First News

Primul pui de delfin născut în Delfinariul din Constanţa a participat la spectacolul care a deschis sezonul

Delfinariul din Constanţa şi-a reluat spectacolele. Iar Baby, primul pui de delfin născut în bazinul centrului, a participat la primul spectacol, alături de familia lui. Stă mai mult în preajma mamei, pentru că se simte protejat, dar, timid, încearcă să facă şi câteva sărituri.

Antrenorii și medicul veterinar sunt mulțumiți de evoluția puiului de delfin. Spun că s-a adaptat bine, se hrănește corespunzător și e chiar măricel pentru vârsta lui.

Pentru Baby, puiul născut la Delfinariul din Constanța, spectacolul care a deschis sezonul a fost o premieră.

Baby îi are ca părinți pe Chan Chan și Veteroc, un delfin din Ucraina. Îi place muzica și timid, a încercat să facă salturi.

Baby încearcă să descopere bazinul și petrece mult timp lângă mama sa, pentru că se simte protejat. Totodată, încearcă să se adapteze și în prezența celorlalți delfini.

Micul delfin s-a obișnuit și cu prezența antrenorilor în bazin. Nu se știe când va putea fi instruit, pentru că depinde de dorința lui.

Zeci de persoane au venit să vadă spectacolul, iar unii copii s-au învoit de la școală pentru o lecție educativă la Delfinariu. Spectacolele cu delfini au loc zilnic la orele 11.00 și 15.00.

The post Primul pui de delfin născut în Delfinariul din Constanţa a participat la spectacolul care a deschis sezonul appeared first on tvrinfo.ro.

  

Exit mobile version