First News

Prima fotografie a prințesei de Wales făcută publică după intervenția chirurgicală, retrasă de agențiile de presă pe motiv că a fost modificată digital

Mai multe agenții internaționale de presă au retras de la publicare o fotografie care o înfățișează pe prințesa de Wales, alături de cei trei copii ai săi. Poza este prima făcută publică de la operația abdominală suferită de soția prințului William în luna ianuarie.

Fotografia, surprinsă cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei, este însoțită de un mesaj de mulţumire din partea lui Kate pentru sprijinul neîncetat al publicului în perioada de convalescenţă.

Inițial, Getty Images, AFP, Reuters și Associated Press au distribuit imaginea, care a fost făcută de moștenitorul tronului britanic săptămână trecută, însă ulterior aceasta a fost retrasă pe motiv că a fost modificată digital.

Thank you for your kind wishes and continued support over the last two months.

Wishing everyone a Happy Mother’s Day. C

The Prince of Wales, 2024 pic.twitter.com/6DywGBpLLQ

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) March 10, 2024

Cele patru agenții au acuzat „inconsecvență în alinierea mâinii stângi a prințesei Charlotte”, notează BBC, care precizează că Palatul Kensington a refuzat să comenteze.

Citește și: Kate, prinţesa de Wales, mulţumeşte publicului pentru susţinere, în primul său mesaj după operaţie

“Se pare că sursa a manipulat imaginea”, a scris Associated Press. Agence France-Presse a invocat o “problemă editorială”, în timp ce Reuters a declarat că fotografia a fost retrasă după o “revizuire post-publicare”.

Prima fotografie publică prințesei de Wales după intervenția chirurgicală

A fost prima fotografie oficială a Prințesei de Wales de la operația abdominală suferită în urmă cu două luni. De atunci, ea a rămas departe de ochii publicului.

Imaginea a fost postată pe conturile de socializare ale prințului și prințesei de Wales, cu un mesaj din partea lui Catherine, care spunea: „Vă mulțumim pentru urările voastre și pentru sprijinul continuu din ultimele două luni. Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită”.

A devenit o obișnuință pentru cuplul regal să publice propriile fotografii de la ocazii speciale de familie. De cele mai multe ori, fotografiile sunt făcute de Catherine și sunt trimise presei cu instrucțiuni privind modul în care pot fi folosite, notează publicația britanică.

Kate a fost spitalizată timp de două săptămâni, în ianuarie, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală ca urmare a unei afecţiuni necanceroase, însă nespecificate.

De atunci, ea nu a mai fost văzută în public, iar biroul ei, Palatul Kensington, a declarat că este puţin probabil să revină la îndatoririle oficiale mai devreme de Paşte, la sfârşitul acestei luni.

Prinţesa Kate revine la angajamentele oficiale pe 8 iunie. Va fi prima sa apariţie publică după operaţia din ianuarie

Prinţesa Kate va participa, pe 8 iunie, la o paradă militară organizată cu ocazia aniversării monarhului britanic. Va fi primul angajament oficial anunţat pentru prinţesă de la intervenţia chirurgicală pe care aceasta a suferit-o la jumătatea lunii ianuarie.

The post Prima fotografie a prințesei de Wales făcută publică după intervenția chirurgicală, retrasă de agențiile de presă pe motiv că a fost modificată digital appeared first on tvrinfo.ro.

  

Exit mobile version