Președintele Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”. Mesaj către Teheran: „Nu faceţi asta! Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Share

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă „în curând” la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Nu vreau să dau informaţii confidenţiale, dar mă aştept să fie în curând„, a spus preşedintele american, care a răspuns şi la o întrebare privind mesajul pe care doreşte să-l transmită Teheranului: „Nu faceţi asta!„.

Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua„, a mai afirmat liderul de la Casa Albă.

CITEȘTE ȘI: Hezbollah anunţă lansarea a zeci de rachete asupra unor poziţii israeliene. SUA trimit întăriri în Orientul Mijlociu

Statele Unite au anunţat vineri trimiterea de întăriri în Orientul Mijlociu, în timp ce Israelul este în stare de alertă în faţa unui posibil atac iranian.

CITEȘTE ȘI: Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să evite orice călătorie în Israel, Palestina, Republica Libaneză și Iran

Iranul a promis că va riposta după un atac mortal pe 1 aprilie împotriva consulatului său din Damasc, operaţiune pe care o atribuie Israelului. Preluare: Agerpres

The post Președintele Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”. Mesaj către Teheran: „Nu faceţi asta! Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua” appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri