Preparatele de tip fast-food, preferatele românilor. Au fost comandați aproximativ 20.000 de burgeri pe zi, în 2023

Share

Preparatele de tip fast-food rămân preferatele românilor, indiferent de oră sau zi. Potrivit celor care se ocupă de livrări, burgerii sunt cei mai apreciați.

Anul trecut, românii au comandat în medie 20.000 de burgeri pe zi, iar Bucureștiul este capitala iubitorilor de burgeri – cu aproape jumătate dintre comenzi.

Vânzările de burgeri au crescut cu 15% în 2023 față de 2022. Comenzile sunt cam la fel, dar gusturile diferite. Bucureștenii preferă Double Bacon Cheeseburger, în timp brașovenii comandă cel mai des Cheeseburger, iar timișorenii preferă burgerul clasic.

În topul căutărilor de anul trecut au fost și burgerii vegani, cu avocado și trufe, dar și mini-burgerii.

Românii comandă în medie cam de 80 de lei, ceea ce înseamnă mai mult de un burger. Iar cea mai mare comandă de anul trecut a fost de 16 burgeri, în valoare de 600 de lei.

Pofta românilor de burger se accentuează în perioada octombrie-noiembrie, când se înregistrează o creștere a numărului de comenzi de 25%. Iar cel mai adesea românii mănâncă burgeri în zilele de weekend.

The post Preparatele de tip fast-food, preferatele românilor. Au fost comandați aproximativ 20.000 de burgeri pe zi, în 2023 appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri