First News

PNL și PSD decid candidatul comun la Primăria Capitalei. Piedone, pe primul loc, într-un sondaj realizat la comanda lui Nicușor Dan

Săptămână aglomerată pentru coaliţia de la guvernare, care trebuie să decidă candidatul comun la Primăria Capitalei. Au fost patru variante testate în sondaje în ultima perioadă – ministrul Energiei, Sebastian Burduja și Ionuţ Lupescu de partea PNL, precum şi Gabriela Firea şi Daniel Băluţă, actualul primar al sectorului 4, de la PSD. 

PSD şi PNL trebuie să decidă candidatul comun pentru Primăria Capitalei, dar și cine vor fi candidaţii comuni ai alianţei la alegerile europarlamentare.

Partidele așteaptă rezultatele sondajelor interne comandate. 

PNL îl susţine pentru Primăria Capitalei pe Sebastian Burduja, dar este luat în calcul şi fostul fotbalist Ionuţ Lupescu, potrivit anunţului liderul PNL Nicolae Ciucă, acesta fiind testat în sondajele interne ale liberalilor. 

La PSD, fostul primar Gabriela Firea a anunţat deja că are susţinerea organizaţiei Bucureşti pentru candidatura la Primăria Generală a Capitalei, precum şi susţinerea organizaţiei de femei a PSD Bucureşti. 

Potrivit unui sondaj publicat pe rețelele de socializare și comandat de actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, pe primul loc în preferințele celor care au participat la sondaj este Cristian Popescu Piedone, urmat la mică distanță de Nicușor Dan.

The post PNL și PSD decid candidatul comun la Primăria Capitalei. Piedone, pe primul loc, într-un sondaj realizat la comanda lui Nicușor Dan appeared first on tvrinfo.ro.

  

Exit mobile version