Momente şocante în Munţii Bucegi. O turistă de 19 ani a fost ucisă de un urs, care a târât-o în pădure. Animalul a fost împuşcat

Share

Momente şocante în Munţii Bucegi. O turistă a fost atacată şi ucisă de un urs care a târât-o în pădure. Animalul a fost împuşcat, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, Adelin Gurgui.

ACTUALIZARE Trupul tinerei care a fost ucisă, marţi, de un urs pe traseul turistic Jepii Mici din Bucegi a fost recuperat de salvatori, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Salvamont Prahova a anunţat faptul că misiunea de recuperare a trupului neînsufleţit s-a încheiat. Acesta va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar pentru pentru ucidere din culpă, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Laura Antimiu.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că fata ucisă de urs avea 19 ani şi era din Iaşi, însă avea viză de flotant pentru municipiul Bucureşti.

ACTUALIZARE Potrivit acestuia, în urma evenimentului s-a constituit echipa de intervenţie, iar animalul, care era extrem de agresiv, a fost împuşcat.

____________________________________

Alerta ar fi fost dată la 112 de un alt turist, care o însoţea.

Jandarmii care au ajuns la faţa locului nu au găsit iniţial victima, ci doar pe tânărul care, le-a spus că femeia ar fi fost dusă de urs în zona împădurită.

Femeia a fost găsită fără viaţă, dar salvatorii nu au putut să o recupereze, pentru că animalul era în continuare foarte aproape, la 10-15 metri de victimă.

Se încearcă preluarea turistei cu un elicopter pentru a evita un nou atac al ursului.

The post Momente şocante în Munţii Bucegi. O turistă de 19 ani a fost ucisă de un urs, care a târât-o în pădure. Animalul a fost împuşcat appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri