Modernizarea a 7,4 km de rețea de termoficare ce aparține SACET București, în consultare pe SEAP

Share

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că a fost pusă în consultare pe SEAP modernizarea a 7,4 km de rețea de termoficare ce aparține SACET București.

Am lansat în SEAP o consultare de piață a caietului de sarcini pentru modernizarea a 7,4 km de rețea de termoficare ce aparține SACET București, scrie Nicușor Dan pe facebook.

Mai exact, consultarea publică vizează caietul de sarcini pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare a 4 obiective ce fac parte din rețeaua primară de termie:

  • Obiectivul 2 – Magistrala I SUD – Sectorul 2, zona străzilor: Bd. Chișinău, str. Torentului, str. Florica Pantazi, str. Mircea Rosetti, str. Vulcanei, str. Baicului, str. Dumitru Slugeru, str. Dimitrie Groza, str. Rauseni, str. Vasile Stolnicul, str. Doamna Ghica, str. Azuga.
  • Obiectivul 3 – Magistrala I SUD – Sectorul 2, zona străzilor: Bd. Basarabia, Bd. Chișinău, str. Morarilor.
  • Obiectivul 4 – Magistrala II SUD – Sector 2, zona străzilor: str. Ion Berindei, str. Doamna Ghica.
  • Obiectivul 5 – Magistrala III SUD – Sectoarele 2 și 3, zona străzilor: str. Th. Speranția, Calea Călărașilor, str. Matei Basarab.

Data limită pentru transmiterea propunerilor de către operatorii economici interesați este 01 martie 2023, iar observațiile și recomandările pot fi trimise pe adresele de e-mail directiaproceduri@pmb.ro sau gabriel.popescu@pmb.ro până pe data de 02 martie 2023.

Ultimile Stiri

Alte Stiri