Marc Anthony își cere scuze și dă banii înapoi, după ce a anulat un concert online

Share

Marc Anthony își cere scuze și dă banii înapoi, după ce un concert online a fost anulat din cauza unor dificultăți tehnice.

Marc Anthony a fost nevoit să reprogrameze un concert online extem de așteptat pe piața de profil, după ce serioase dificultăți tehnice au împiedicat desfășurarea acestuia, potrivit Fox News.

Cântărețul și-a cerut scuze pe rețelele de socializare după ce fanii care au cumpărat bilete au așteptat ore întregi pentru ca, în cele din urmă, să fie anunțați că “Una Noche”, concertul pentru care au plătit bani pentru a participa, nu a mai avut loc sâmbătă, 17 aprilie, așa cum era programat.

În primul rând, vreau să mulțumesc din suflet numărului incredibil de fani din întreaga lume care au încercat să se conecteze pentru a urmări concertul meu. Din cauza cererii copleșitoare,  s-a produs o prăbușire a platformei de streaming“, a scris artistul pe rețelele sociale.

Billboard relatează că concertul a fost anunțat în întreaga lume. Deși nu au fost publicate cifre oficiale, publicația relatează că aproximativ 100.000 de bilete au fost vândute pentru ca oamenii să acceseze spectacolul pe serviciul de streaming Maestro, care a găzduit anterior spectacole digitale pentru Billie Eilish și Tim McGraw.

Ultimile Stiri

Alte Stiri