Kate Middleton își face prima apariție după ce, în cartea de memorii „Rezerva”, prințul Harry dezvăluie mesaje tensionate cu Meghan Markle.

Cartea scoate în evidenţă o serie de mesaje tensionate între Megan şi Kate.

În carte, Harry a povestit o ceartă dintre Middleton și Markle, ambele în vârstă de 41 de ani, care ar fi lăsat-o pe fosta actriță americană „plângând pe podea”. Schimbul tensionat ar fi avut loc cu câteva zile înainte ca ducele și ducesa de Sussex să se lege în 2018. Într-un fragment, Harry a susținut că cumnata sa a făcut-o pe fosta vedetă din „Suits” să plângă după ce a cerut ca „toate rochiile” pentru fetele cu flori să fie refăcute.

„Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă”, i-ar fi trimis Middleton un mesaj lui Markle, citat de Harper’s Bazaar. Ea se referea la rochia de florăreasă a fiicei sale. Potrivit lui Harry, rochiile au fost făcute după măsurile obținute la o probă anterioară.

„A plâns când a probat-o acasă”, ar fi trimis Middleton un mesaj.

Potrivit lui Harry, Markle i-a reamintit lui Middleton că un croitor care putea face modificări se află deja la Palatul Kensington.

„Corect, și ți-am spus că croitorul este pregătit de la ora 8 dimineața”, i-ar fi răspuns Markle. „Poftim. La KP. Poți să o duci pe Charlotte să o modifice, așa cum fac celelalte mame?”.

Ducesa de Cambridge pleacă împreună cu fiica ei, Prințesa Charlotte, după ce a participat la ceremonia de nuntă a Prințului Harry și a lui Meghan Markle la Capela St George, Castelul Windsor, pe 19 mai 2018
Foto: Getty – Contributor

„Kate a spus că era conștientă de probleme. Iar nunta este peste patru zile!”, se afirmă în carte. De asemenea, se mai scrie că Middleton a avut „probleme cu modul în care Meg își plănuia nunta… a mers înainte și înapoi”. Harry a scris că, atunci când a venit acasă, viitoarea sa soție „plângea”.

În carte se susține că Middleton a cerut ca „toate rochiile să fie refăcute”, menționând că propriul ei designer de rochii de mireasă a fost de acord cu ea. Markle i-a amintit apoi lui Middleton că era stresată în urma dramei în care a fost implicat tatăl ei, Thomas Markle. Fostul regizor de lumini de la Hollywood este cunoscut pentru faptul că nu a participat la nunta regală.

Presa britanică a relatat că Markle a fost cea care a făcut-o pe Middleton să plângă. În „Spare”, Harry a sugerat că biroul de presă al tatălui său a dezvăluit probabil povestea tabloidelor. Ducesa de Sussex a vorbit despre incident în timpul unui interviu acordat în 2021 lui Oprah Winfrey.

„Nu cred că este corect față de ea să intrăm în detaliile [bătăii], pentru că și-a cerut scuze”, a declarat Markle la acea vreme. „Iar eu am iertat-o. Ceea ce a fost greu de depășit a fost să fiu învinuită pentru ceva ce nu numai că nu am făcut, dar care mi s-a întâmplat. Iar oamenii care au făcut parte din nunta noastră să se ducă la echipa noastră de comunicare și să spună: „Știu că nu s-a întâmplat așa ceva”.”

După dezvăluirile din memoriile lui Harry care au pus pe jar o lume întreagă, se pare că obiceiurile familiei regale britanice au rămas aceleaşi.

Mătușa lui Harry, prințesa Anne, și-a continuat miercuri îndatoririle, vizitând soldații britanici care servesc în cadrul unei forțe de menținere a păcii a Națiunilor Unite în Cipru, divizat etnic.

Singura fiică a reginei Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu președintele cipriot Nicos Anastasiades. Ei au discutat despre probleme legate de schimbările climatice, despre criza energetică stimulată de războiul Rusiei din Ucraina și despre eforturile de a relua discuțiile blocate pentru reunificarea Ciprului, potrivit unui comunicat guvernamental, citat de Fox News.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here