Imagini deosebit de frumoase, cu narcisele din Parcul Național Munții Rodnei

Share

Romsilva a distribuit, miercuri, imagini deosebit de frumoase cu covorul alb de narcise din Poiana Narciselor din Parcul Naţional Munţii Rodnei, decorat cu diferite flori ale perioadei în care ne aflăm.

Pentru iubitorii de natură care vor să știe în ce stadiu de înflorire sunt narcisele din Poiana Narciselor din Parcul Național Munții Rodnei, vă informăm că arată precum în pozele de mai jos și că vă așteaptă și în această săptămână”, spune Romsilva în postare.

„Atunci când înfloresc în lunile mai – iunie, narcisele din poiana de pe Valea Vinului, situată pe versantul de est al muntelui Saca oferă o imagine de senzație, transformându-se, încet-încet, într-un covor alb de narcise, care este întrerupt din loc în loc de flori de arginţică, genţiană, ceapa ciorii şi brânduşe de primăvară. Rugăm turiștii care ajung în poiana de pe Valea Vinului, să nu culeagă florile și să păstreze un comportament civilizat față de natură. Le dorim să se bucure de peisajul inedit, să facă fotografii și să poposească pentru a admira zona și pentru a se reconecta la natură”, se mai arată în postare.

Ultimile Stiri

Alte Stiri