George Clooney: Îl iubesc pe Biden, dar nu vom câștiga în noiembrie cu acest președinte. Singura bătălie pe care nu o poate câștiga e cea împotriva timpului

Share

Actor, regizor, producător de film și democrat de-o viață, George Clooney, îi cere președintelui american Joe Biden să renunțe la cursa prezidențială.

Îl iubesc pe Joe Biden… îl consider un prieten și cred în el. Cred în morala lui. În ultimii patru ani, a câștigat multe dintre bătăliile cu care s-a confruntat. Dar singura bătălie pe care nu o poate câștiga e cea împotriva timpului„, a scris Clooney, într-un editorial publicat ieri de New York Times.

Este vorba despre vârstă. Nimic mai mult. Nu vom câștiga în noiembrie cu acest președinte„, a adăugat actorul.

Tot mai mulți congresmeni democrați s-au declarat îngrijorați că Biden nu l-ar putea învinge pe Trump la alegerile din 5 noiembrie, după prestația lamentabilă din prima dezbatere electorală.

În această noapte, președintele Statelor Unite va susține o conferință de presă preconizată a fi una maraton, la care va răspunde fără menajamente întrebărilor jurnaliștilor, în ceea ce se vrea o demonstrație de forță și anduranță.

 

The post George Clooney: Îl iubesc pe Biden, dar nu vom câștiga în noiembrie cu acest președinte. Singura bătălie pe care nu o poate câștiga e cea împotriva timpului appeared first on tvrinfo.ro.

Ultimile Stiri

Alte Stiri