Fiul Sorinei Pintea a postat pe rețelele sociale un mesaj în care susține că s-a întâlnit cu cel care a denunțat-o pe mama sa la DNA și că acesta i-ar fi spus că i-a dat o sumă de bani, în mai multe tranșe, senatorului Liviu Pop pentru a ajunge apoi la fostul ministru al Sănătății. Într-o intervenție la Antena 3, Liviu Pop neagă faptul că ar fi cerut bani de la denunțător.

Ionuț Pintea relatează în mesajul video că a fost sunat de Liviu Pop să se întâlnească urgent cu cineva, respectiv cu denunțătorul din dosarul în care Sorina Pintea este reținută de DNA pentru luare de mită.

M-am întâlnit cu un domn, cu părul grizonat, mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, finul primarului din Ulmeni. După alte 15 minute a venit la mine și mi-a spus că are niște informații care o pot ajuta pe mama: Știi că, de fapt, eu n-am mai spus despre ceilalți bani. L-am întrebat: Care ceilalți bani? Mi-a zis că a fost borba de alte patru tranșe de bani pe care el le-a făcut către Liviu Marian Pop. 40.000 de euro anul trecut și câte 5.000 de euro tot către Liviu Marian Pop. Bani care am înțeles că trebuiau să ajungă la mama mea. Zice că el e denunțătorul. Am rămas șocat când mi-a zis că el este Mihai Costea denunțătorul”, a relatat Ionuț Pintea.

Sorina Pintea a fost reținută sâmbătă dimineață de procurorii DNA, după ce Direcția Națională Anticorupție a organizat vineri o acțiune de prindere în flagrant la Spitalul Județean din Baia Mare, în care este vizat și fostul ministru al Sănătății, în legătură cu un contract de achiziții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here