Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Spectacolul „O călătorie în Multivers” și concertul trupei Compact au încântat publicul

Share

Încă o seară magică pe străzile Sibiului, la Festivalul Internațional de Teatru. Actori suspendați la înălțime, pe picioroange, cu confetti și baloane uriașe, și concertul trupei Compact, alături de peste 100 de copii, au colorat străzile și au transformat seara într-una de neuitat.

„O călătorie în Multivers” în regia argentinianului Gaston Iungman a fost unul dintre cele mai spectaculoase momente, prezentate în Piața Mare de la Sibiu.

Actorii acrobați au fost suspendați cu ajutorul unei macarale la peste 40 de metri înălțime. Publicul i-a admirat și pe timpul zilei, la repetiții. Dar seara, magia a fost deplină.

În efortul lui de a-și spori puterea, omul și-a pierdut identitatea, dar, încercând să scape de propriul întuneric, ajunge în „multivers”, unde are abilitatea de a contempla divinitatea.

O paradă feerică și sclipitoare pe picioroange a fost readusă pe străzi de această trupă franceză. „Căpitanul” și membrii echipajului au coborât de pe nava hibrid și au delectat publicul.

Legendara trupă Compact a încheiat seria de evenimente de peste zi cu un concert mult așteptat. În deschidere, artiștii au cântat alaturi de 130 de copii.

CITEȘTE ȘI: „În singurătatea câmpurilor de bumbac”. John Malkovich, spectacol de succes la FITS

În această seară, renumitul actor american, John Malkovich, care a susținut în festival trei reprezentații cu casa închisă, va fi distins cu o stea pe Aleea Celebrităților, alături de alte șase personalități artistice mondiale, printre care actriţa franceză Isabelle Adjani, dramaturgul norvegian Jon Fosse şi regizorul român David Esrig.

Festivalul de la Sibiu se încheie mâine seara.

The post Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Spectacolul „O călătorie în Multivers” și concertul trupei Compact au încântat publicul appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri