Elevul din Tg. Mureș care și-a lovit diriginta va fi cercetat în libertate

Share

A fost eliberat elevul de la colegiul Alexandru Papiu Ilarian din Tg. Mureș care și-a înjurat și ulterior lovit diriginta, pe motiv că era persecutat de aceasta.

Supărat că e sancţionat frecvent, luni, elevul de clasa a VIII-a s-a urcat pe dulap ca să protesteze, şi-a înjurat diriginta şi-a aprins o ţigară în clasă.

A fost dus încătuşat la secţie şi amendat cu 500 de lei. Apoi a revenit la şcoală, împreună cu mama lui, ca să ceară socoteală dirigintei.

S-a ajuns atât de departe încât adolescentul şi-a lovit profesoara, aşa că a ajuns din nou la secţie. IPJ Mureş a transmis că tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. Mandatul lui a expirat marți seară.

Citește și: Elevul de clasa a VIII-a, care s-a urcat pe un dulap şi a arătat gesturi obscene unui cadru didactic, a fost reținut. Diriginta clasei ar fi fost lovită de tânăr şi ameninţată cu moartea

Adolescentul este acum cercetat penal, în libertate, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Testările de luni au relevat că elevul violent nu consumase alcool sau substanțe interzise.

Citește și: Directoarea Colegiului „Papiu Ilarian” din Târgu Mureş spune că Legea educaţiei îi expune pe profesori faţă de elevii violenţi, după ce un tânăr şi-a agresat fizic diriginta

The post Elevul din Tg. Mureș care și-a lovit diriginta va fi cercetat în libertate appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri