Ecologizare Parc Văcăreşti – Nicuşor Dan: Aproximativ 7,6 tone de deşeuri, strânse cu ajutorul voluntarilor

Share

Aproximativ 7,6 tone de deşeuri au fost strânse sâmbătă cu ajutorul voluntarilor la acţiunea de ecologizare a Parcului Natural Văcăreşti, a anunţat primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

„Mulţumesc sutelor de bucureşteni de toate vârstele care au răspuns apelului de a face curăţenie pe această suprafaţă mare de teren. Nu este vorba despre gunoaie aruncate de vizitatorii parcului, pentru că avem personal dedicat curăţeniei în zonă, ci este vorba despre deşeuri vechi, unele acoperite de vegetaţie, aruncate aici înainte ca Delta Văcăreşti să devină arie protejată”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Nicuşor Dan: Începem evaluarea preliminară a imobilelor din Bucureşti din punctul de vedere al riscului seismic

Primăria Capitalei începe evaluarea preliminară a imobilelor din punctul de vedere al riscului seismic, peste 8.000 de clădiri urmând să intre în acest program, în scopul stabilirii ordinii expertizării şi ulterior consolidării lor, a declarat miercuri primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Edilul spune că a preluat această zonă în urmă cu trei ani şi a înfiinţat o instituţie care să se ocupe de protejarea florei şi faunei de aici – Administraţia Parcul Natural Văcăreşti.

The post Ecologizare Parc Văcăreşti – Nicuşor Dan: Aproximativ 7,6 tone de deşeuri, strânse cu ajutorul voluntarilor appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri