Dan Petrescu a cerut un transfer de la FCSB

Share

Dan Petrescu i-a transferat la CFR Cluj pe Emmanuel Culio, Florin Ștefan, Mihai Bordeianu și Boateng Bismark Adjei-Boateng, dar ar fi vrut să mai dea două lovituri importante.

“Bursucul” a vrut să-i readucă în Gruia pe fundașul central Vinicius (37 de ani) și pe portarul Beto (39 de ani), scrie GSP.ro. Primul a ajuns însă în această vară la FCSB și l-a impresionat pe Gigi Becali, iar al doilea s-a retras din fotbal și nu a mai evoluat din luna mai.

După Emmanuel Culio (38 de ani), Dan Petrescu a încercat să mai aducă înapoi la CFR Cluj doi “veterani”, însă nu a avut succes. Oficialii grupării din Gruia au luat legătura cu Gigi Becali pentru transferul lui Vinicius, însă patronul celor de la FCSB este foarte mulțumit de evoluțiile brazilianului și a exclus din start o tranzacție.

Fundașul central brazilian s-a despărțit în această vară de campioana României, la final de contract, și a semnat cu formația roș-albastră, din postură de jucător liber.

Pe lângă Vinicius, CFR Cluj a mai încercat să-l repatrieze și pe Beto, portar care a evoluat pentru gruparea din Gruia în urmă cu un deceniu. Portughezul are acum 39 de ani și nu a mai jucat nicăieri din luna mai. Ultima dată, portarul a apărat la Farense, iar Petrescu îl voia ca înlocuitor pentru Arlauskis, însă nu a avut succes în tentativa de a-l convinge să meargă la Cluj.

Ultimile Stiri

Alte Stiri