Cerere mare la pensiunile și hotelurile din toată țara pentru Sărbătorile de Paște. Pregătirile sunt în toi

Share

Multe dintre hotelurile și pensiunile din țară au deja locurile de cazare rezervate pentru vacanță de Paște. Turiștii sunt atrași cu oferte all inclusive, mâncăruri tradiționale și activități relaxante.

În centrul țării, hotelierii din Băile Tușnad au început din timp pregătirile pentru turiștii care le vor trece pragul de 1 Mai și de Paște.

Amatorii de turism balnear trebuie să se grăbească, pentru că puține camere mai sunt libere. În zonă, tarifele pornesc de la 1.000 de lei pentru 3 nopţi și pot ajunge la peste 1.600 de lei de persoană.

Bucovina este cea mai căutată zonă în această perioada a anului. Cunoscută și sub numele de „Țara Fagilor” este fascinantă și îi încântă pe turiști cu peisajele fără seamăn, bisericile, meșteșugurile și bucatele tradiționale.

Multe din pensiunile de aici sunt deja rezervate sută la sută. Unii sunt clienți vechi, care se întorc an de an. Pentru 1.500 de lei de persoană, turiștii se pot bucura de trei zile de relaxare și bunătăți.

Proprietarii de pensiuni de pe Valea Bistriței Aurii spun că pe turiști îi așteaptă nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber. În zonă există izvoare de apă minerală, mina turistică de la Oiţa, iar binecunoscutele mănăstiri Moldovița, Sucevița sau Voroneț sunt la aproximativ o oră distanță.

The post Cerere mare la pensiunile și hotelurile din toată țara pentru Sărbătorile de Paște. Pregătirile sunt în toi appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri