First News

Anchete după incendiul de la Ferma Dacilor. A fost identificată a șaptea victimă. Este vorba despre un minor

Tragedia de la Tohani ridică semne uriașe de întrebare privitoare la modul în care funcționă complexul turistic Ferma Dacilor, la conexiunile pe care patronii afacerii le aveau cu autoritățile, în plan local și la modul în care o unitate deschisă pentru turiști își îndeplinea obligațiile legale de siguranță.

În incendiul de proporții care a cuprins pensiunea din județul Prahova, cel puțin șapte oameni și-au pierdut viață. Ei veniseră pentru a sărbători Crăciunul. Imagini și informații cu impact emoţional.

A fost identificată a șaptea victimă iar acțiunile de căutare pentru a opta persoană dată dispărută în incendiul de la Tohani sunt în plină desfășurare.

Cazul este preluat de către un procuror criminalist, iar cauza incendiului va fi stabilită în cadrul anchetei.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini ancheta”, a transmis IGPR.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au deschis un dosar penal pentru distrugere şi ucidere din culpă în acest caz.

Pe de altă parte, încep anchetele, iar procurorii DNA vor redeschide astăzi dosarul care vizează activitatea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova și modul în care funcționa „Ferma Dacilor” fără autorizație la incendiu.

Totul după ce pensiunea a fost mistuită de flăcări. Procurorii vor să afle câte controale și în ce fel au fost făcute acestea la unitatea turistică, inclusiv deficiențele constatate și eventualele sancțiuni.

În incendiul devastator de la Ferma Dacilor, șapte oameni au murit carbonizați.

Clubul Sportiv al Armatei, Steaua, a precizat marți seară, că una dintre victimele incendiului de la pensiunea prahoveană este un jucător legitimat la grupa Under 17 a CSA.

The post Anchete după incendiul de la Ferma Dacilor. A fost identificată a șaptea victimă. Este vorba despre un minor appeared first on tvrinfo.ro.

  

Exit mobile version