Aglomerație în prima zi din an, la mall. Sute de bucureșteni au ieșit la cumpărături

Share

Anul a început pentru sute de bucureşteni la cumpărături. Oamenii au stat la coadă chiar şi o oră în faţa unui mall din Capitală şi au aşeptat să îşi deschidă porţile. S-au bulucit ca să ajungă la restaurant sau în magazine. Cum a fost cald în aproape toată ţara, cei care au vrut să facă mişcare au ieşit în parc şI s-au bucurat de vremea frumoasă.

Bucuresti, 1 ianuarie 2024, puțin înainte de ora 14. 00. Oamenii se înghesuie să intre într-un centru comercial din sectorul 6, care s-a deschis după-amiaza. După masa îmbelșugată, din noaptea dintre ani, au ales să se relxeze cu o sesiune de cumpărături sau să schimbe meniul de sărbători cu unul de tip fast- food.

VLAD UNGAR – jurnalist TVR: Dornici să ajungă în zona de mâncare sau să facă primele cumpărături din acest an, zeci de oameni au venit în fața unui mall din Bucuresti chiar cu o oră înainte de a fi deschis. După petrecerea de Revelion și-au dorit să se relaxeze la centrul comercial.

Cei care și-au dorit să dea jos kilogramele, s-au urcat pe patine. Alții s-au relaxat în parcuri, la plimbare. În lipsa zăpezii și a frigului, bucureștenii au profitat din plin de soare și vreme primavăratică.

Cei mai mulți și-au dorit să facă mișcare după mesele copioase de sărbători.

Și în zilele următoare vremea se menține caldă, de primăvară, anunță meteorologii. Dar de săptămâna viitoare temperaturile scad și sunt așteptate precipitații.

The post Aglomerație în prima zi din an, la mall. Sute de bucureșteni au ieșit la cumpărături appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri