Hunedoara: Două persoane au murit şi alte 21 au ajuns la spital după un accident în localitatea Băcia, pe DN 66

Share

Doi bărbaţi cu vârstele de 17 şi 34 de ani au murit, iar alte 21 au ajuns la spitalele din Deva, Hunedoara şi Orăştie, în urma unui accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz pe DN 66, în localitatea Băcia, în apropiere de oraşul Călan, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Accidentul a avut loc în cursul nopţii de miercuri spre joi, iar ISU Hunedoara a activat Planul roşu de intervenţie din cauza numărului mare de victime.

„În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 17 ani, a decedat. Alte 21 de persoane, aflate în autobuz au fost transportate pentru evaluare şi asistenţă medicală de specialitate la spitalele din Deva (7 persoane), Hunedoara (6 persoane) şi Orăştie (8 persoane)”, a precizat sursa citată, potrivit Agerpres

Ulterior, un bărbat de 34 de ani, pasager în autoturism, care fusese transportat la UPU Deva, a decedat la spital.

Din primele verificări al poliţiştilor, accidentul a fost cauzat de şoferul autoturismului, care a intrat pe contrasens şi apoi în coliziune cu autobuzul.

Pentru salvarea victimelor şi acordarea primului ajutor, la faţa locului au intervenit zece ambulanţe SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, alături de o autospecială pentru transport victime multiple.

The post Hunedoara: Două persoane au murit şi alte 21 au ajuns la spital după un accident în localitatea Băcia, pe DN 66 appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri