Drum distrus de caniculă în Gorj. Circulația a fost restricționată, după ce în zonă s-au produs mai multe accidente

Share

O femeie de 56 de ani din Gorj a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a făcut cascadorii involuntare pe drumul distrus de caniculă între Dănești și Țicleni. Șoferul n-a mai putut controla mașina când a ajuns în porțiunea înălțată, iar autoturismul a sărit ca de pe o trambulină. Și alte autoturisme au fost avariate până la sosirea echipelor de la Poliția Rutieră.

Drumul județean 663 este construit din dale de beton, iar căldura excesivă a dus la dilatarea acestora. Până la organizarea licitației pentru reabilitarea drumului, autoritățile au restricționat circulația rutieră.

Restricții de circulație în mai multe județe, din cauza caniculei

De altfel, sunt impuse restricții de circulație în mai multe județe din țară, din cauza caniculei.

Centrul Infotrafic transmite că între orele 10:00 20:00 va fi interzisă circulația autovehiculelor de peste 7,5 tone pe toate sectoarele de drumuri naționale, drumurile expres și autostrăzi din județele aflate sub cod portocaliu de temperaturi ridicate.

Măsura urmărește să prevină degradarea și deformarea șoselelor.

Sunt prevăzute și mai multe excepții de la această interdicție, între care transportul de persoane, animale vii și produse perisabile, vehiculele de de intervenție în caz de forță majoră și cele funerare.

The post Drum distrus de caniculă în Gorj. Circulația a fost restricționată, după ce în zonă s-au produs mai multe accidente appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri