Ucrainenii au doborât 10 drone Shahed în regiunea Harkov. Zelenski: Situaţia de pe front, în unele zone, este dificilă

Share

Ruşii profită de criza de muniţie a ucrainenilor şi atacă pe trei direcţii pentru a mai câştiga teren. A fost însă o zi bună pentru soldaţii Kievului, care au reuşit să distrugă mai multe drone ruseşti şi să atace la rândul lor pe mai multe direcţii. În regiunea Herson, ocupată de ruşi, două persoane au murit în urma bombardamentului ucrainean.

Situația câmpului de luptă din estul industrial s-a „înrăutățit semnificativ în ultimele zile”, deoarece vremea încalzită a permis forțelor ruse să atace mai multe de regiuni de-a lungul frontierei.

Volodimir Zelenski: Şi azi, ca în fiecare zi, am vorbit cu militarii, comandanţii noştri, cu ministrul Apărării. Situaţia de pe front, în unele zone, este dificilă. Și toți cei care își arată rezistența, toți cei care susțin pozițiile noastre, fac o treabă extraordinară.

Forțele ruseșți au lansat un atac cu drone pe timp de noapte asupra regiunii Harkov.

Apărarea aeriană ucraineană a doborât toate cele 10 drone Shahed din regiune.

Rusia a lansat un atac cu drone asupra orașului Harcov.  Două persoane au murit

Rusia a lansat un atac cu drone asupra orașului Harcov în noaptea de sâmbătă spre duminică. În același timp, alte atacuri rusești au fost raportate în localitățile de graniță din oblastul Sumî.

Atacurile ruseșți asupra capitalei regionale Harkov s-au intensificat recent, ceea ce a dus la speculații potrivit cărora Kremlinul ar putea lansa o ofensivă terestră în cursul acestui an.

Cu toate acestea președintele Zelenski susține că orașul nu este în pericol.

The post Ucrainenii au doborât 10 drone Shahed în regiunea Harkov. Zelenski: Situaţia de pe front, în unele zone, este dificilă appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri