Iranienii se aşteaptă la o ripostă dură a Israelului. Oamenii au luat cu asalt benzinăriile ca să îşi facă provizii

Share

Atacul de azi noapte a fost primit cu bucurie pe străzile Teheranului. Totuşi, sutele de rachete şi drone nu au produs Israelului nici o pagubă. Liderii iranieni ameninţă acum Israelul că vor riposta şi mai dur dacă statul evreu trece la ofensiva.

La câteva ore după atac, parlamentarii de la Teheran s-au reunit într-o şedinţă solemnă pentru a-şi exprima recunoştinţa faţă de Gărzile Revoluţionare. Ei spun că operaţiunea de azi noapte a fost răzbunarea uciderii unui comandant iranian şi a subalternilor săi într-un raid aerian asupra complexului diplomatic de la Damasc.

Șeful Statului Major al Iranului: Atacul nostru s-a încheiat și nu dorim să-l continuăm, dar vom răspunde cu forță dacă Israelul țintește interesele noastre. Răspunsul nostru va fi mai mare decât azi noapte dacă Israelul ia măsuri.

Șeful forțelor armate iraniene: Răspunsul nostru va fi mult mai dur dacă Israelul va riposta

Iranul a avertizat Israelul cu privire la un atac mai dur dacă statul evreu va riposta împotriva atacului cu drone și rachete al Teheranului, adăugând că Washingtonul a fost avertizat să nu sprijine acțiunile militare israeliene.

Câteva sute de iranieni s-au strâns aseară în centrul Teheranului pentru a sărbători atacul lansat asupra Israelului. Imediat după ce televiziunea iraniană a anunţat începerea atacului,  în centrul capitalei iraniene s au adunat câteva sute de demonstranţi. Fie pe jos, fie în maşini, şi-au exprimat bucuria că Israelul a fost atacat.

Sute de iranieni au sărbătorit, în centrul Teheranului, atacul lansat asupra Israelului

Câteva sute de iranieni s-au strâns aseară în centrul Teheranului pentru a sărbători atacul lansat asupra Israelului.

Demonstranţii, purtând steaguri Hezbollah li palestiniene, au strigat Moarte Israelului şi Moarte Americii.

Bucuria nu a durat mult. Iranienii se aşteaptă la o ripostă dură a Israelului aşa că au luat cu asalt benzinăriile ca să îşi facă provizii.

The post Iranienii se aşteaptă la o ripostă dură a Israelului. Oamenii au luat cu asalt benzinăriile ca să îşi facă provizii appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri