Rafinării și depozite de carburanți din Rusia, în flăcări. Armata ucraineană a câștigat teren în Bahmut. Mai mulți răniți, evacuați din Avdiivka

Share

Atac masiv al ucrainenilor asupra mai multor rafinării și depozite de carburanți din Rusia. În egală măsură, în regiunea Bahmut armata ucraineană câștigă teren. Trupele speciale sunt și la Avdiivka, unde sub focul continuu de artilerie au reușit să evacueze mai mulți răniți.

O instalație de rafinare a petrolului din regiunea Nijni Novgorod a luat foc în urma atacului cu drone. Și nu este singura țintă din zonă în flacări. Mai sunt și câteva depozite importante de combustibil.

Roman Starovoit, guvernatorul rus al regiunii Kursk: Prieteni, a fost o noapte albă pentru noi toţi. Un atac masiv cu aparate de zbor neidentificate. Am primit informaţii despre asta şi pericolul rachetelor nu a trecut.

Rușii spun că au doborât 25 de drone lansate de Ucraina. Oficialii din regiunile Moscova, Kursk, Tula, Voronej şi Belgorod au raportat, la rândul lor, atacuri cu drone, oferind puţine detalii despre eventualele pagube, dar spunând că nu sunt victime în urma atacurilor. Şapte aşezări din regiunea rusă Belgorod, care se învecinează cu Ucraina, au rămas fără electricitate peste noapte.

Imaginile, publicate de agenția ucraineană Unian, au fost surprinse în timpul unui atac al forțelor speciale în Avdiivka. Luna trecută ucrainenii au anunțat că s-au retras din zonă, iar rușii au anunțat că au cucerit orașul. Ministerul britanic al Apărării susține că rușii nu au mai reușit să avanseze de atunci decât 6 kilometri, dar atacurile rușilor continuă în regiunea Donețk.

Viktor Vorona, procuror al oraşului Selidove: Azi noapte, în jurul orei 1.30, oraşul Selzdove a fost bombardat. Aproximativ 18 case şi 16 blocuri au fost avariate. Două persoane au fost rănite, dar numărul total al victimelor încă nu a fost stabilit.

Pe rețele de socializare circulă asemenea filmulețe cu Legiunea rusă pentru libertate. Sunt unități alcătuite din soldați ruși care luptă alături de Ucraina împotriva Kremlinului. Potrivit informațiilor care însoțesc imaginile tancurile acestor unități ar fi intrat simultan în regiunile Belgorod și Kursk din Rusia.

Grupări armate rusești anti-Kremlin ar fi pătruns din Ucraina în Rusia. Reacția Moscovei

Legiunea „Libertatea Rusiei” și Batalionul Siberian au trecut granița în Rusia dinspre Ucraina pe 12 martie pentru a desfășura operațiuni ofensive, anunță cele două grupări paramilitare anti-Kremlin.

The post Rafinării și depozite de carburanți din Rusia, în flăcări. Armata ucraineană a câștigat teren în Bahmut. Mai mulți răniți, evacuați din Avdiivka appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri