Cele mai bune ținute pe covorul roșu la Premiile Oscar 2024. Avalanșă de paiete, sclipici și rochii metalice impresionante

Share

Covorul roșu de la Dolby Theatre din Hollywood a strălucit duminică, când vedetele au sosit la gala premiilor Oscar într-o avalanșă de paiete, sclipici și rochii metalice impresionante.

Rochia Armani Privé a Lupitei Nyong’o, rochia strălucitoare Carolina Herrera a lui Gabrielle Union și rochia personalizată Balenciaga a lui Michelle Yeoh s-au numărat printre look-urile strălucitoare afișate în timpul elegantei seri de modă pe covorul roșu, chiar dacă ținutele au fost puțin aventuroase. Un număr destul de mare de participanți au optat pentru ansambluri monocrome în negru, alb sau alb-negru.

Actrița din „Barbie”, America Ferrera, a dat trendului metalic o notă de culoare într-un model roz de Atelier Versace, în timp ce colega de scenă Margot Robbie a luat o pauză rară de la rochia roz Barbie într-o rochie neagră Versace la fel de strălucitoare.

Cynthia Erivo și Ariana Grande au optat, de asemenea, pentru o vestimentație în funcție de culoare, rochia Louis Vuitton din piele verde smarald a primei și rochia Giambattista Valli roz pernă personalizată a celei de-a doua făcând aluzie la rolurile lor din viitoarea adaptare cinematografică a filmului „Wicked”.

Ryan Gosling and Emily Blunt, Oscar 2024/ FOTO: Profimedia Images

Florence Pugh, Oscar 2024 / FOTO: Profimedia Images

Da’Vine Joy Randolph’s , Oscar 2024 / FOTO: Profimedia Images

Elsa Pataky and Chris Hemsworth, Oscar 2024 FOTO: Profimedia Images

Regina King, Oscar 2024 / FOTO: Profimedia Images

Emma Stone, Oscar 2024 / FOTO: Profimedia Images

Alessandra Ambrosio, Oscar 2024/ FOTO: Profimedia Images

Sofia Vergara, Oscar 2024 / FOTO: Profimedia Images

Gabrielle Union, Oscar 2024, FOTO: Profimedia Images

Lupita Nyong’o, Oscar 2024 / FOTO: Profimedia Images

Cynthia Erivo, Oscar 2024/ FOTO: Profimedia Images

The post Cele mai bune ținute pe covorul roșu la Premiile Oscar 2024. Avalanșă de paiete, sclipici și rochii metalice impresionante appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri