INFO ETNIC | Ștampila de vot multietnică. Candidați minoritari apar pe listele marilor sau micilor partide

Share

Duminică, 10 martie, de la ora 11.00, pe TVR Info, Teodora Drăgoi și Boris Velimirovici, vă invită la o nouă ediție INFOETNIC.   

Majoritatea electorală este miza alegerilor, iar minoritățile naționale au un rol crucial. Așteptări, alianțe și planuri se pun la cale la nivel local, central și european. Candidați minoritari apar pe listele marilor sau micilor partide, pentru că, de la mic la mare, toți se mobilizează. La rândul lor, organizațiile minoritaților etnice vor proprii reprezentanți în autoritățile locale și centrale. Suntem într-un an super electoral, iar ștampila de vot este multietnică. Pentru că, nu-i așa, la vot, prejudecățile dispar.

Întâlniri în direct cu telespectatorii, din cel mai mare studio al Televiziunii Române, dezbateri ample privind evenimentele majore din societatea românească ce au un impact şi asupra celor 20 de minorităţi naţionale. Astfel se poziţionează emisiunea INFO ETNIC, ce poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 11.00, la TVR INFO. Jurnaliştii TVR Teodora Drăgoi şi Boris Velimirovici analizează, alături de invitații lor, cele mai importante momente din viaţa comunităţilor etnice care trăiesc pe teritoriul ţării noastre.

Invitați în dialog sunt: Gheorghe Nacov, deputat, președinte, Uniunea Bulgară din Banat-România, Adrian Merka, deputat, președinte, Uniunea Democratică a Slovacilor și Cehilor din România, Iulius Firczak, deputat, Uniunea Culturală a Rutenilor din România și Cătălin Zamfir Manea, deputat, Asociația Partida Romilor “Pro-Europa”.

INFOETNIC, duminică, 10 martie, de la ora 11.00, în direct la TVR INFO și online pe TVR+ și pe pagina de Facebook Alte Minorități. Emisiunea poate fi urmărită şi în reluare, sâmbăta, de la ora 23.30, tot la TVR INFO.

The post INFO ETNIC | Ștampila de vot multietnică. Candidați minoritari apar pe listele marilor sau micilor partide appeared first on tvrinfo.ro.

  

Ultimile Stiri

Alte Stiri