Rapperul Pop Smoke a fost împuşcat mortal miercuri într-o casă închiriată, de mai multe milioane de dolari, situată în Hollywood Hills din Los Angeles, iar mai mulţi suspecţi sunt căutaţi de poliţie, cel puţin unul dintre ei fiind înarmat şi mascat în timpul incidentului, relatează Reuters.

Departamentul de poliţie din Los Angeles şi biroul medicului legist nu au dezvăluit identitatea victimei, însă casa de discuri a confirmat decesul lui Pop Smoke, în vârstă de 20 de ani, pe numele real Bashar Barakah Jackson.

”Suntem devastaţi de dispariţia neaşteptată şi tragică a @realpopsmoke”, a transmis Republic Records într-un mesaj publicat pe site-ul său, folosind numele contului de Instagram al rapperului. ”Rugăciunile şi gândurile noastre se îndreaptă spre familia, prietenii şi fanii lui, în timp ce plângem împreună această pierdere”, se arată în mesaj.

Poliţiştii din Los Angeles au intervenit miercuri, în jurul orei locale 4:55, la locuinţa impunătoare din Hollywood Hills după ce o cunoştinţă a victimei a sunat la serviciul de urgenţă spunând că mai mulţi suspecţi au pătruns în reşedinţă”, a declarat căpitanul Steve Lurie din cadrul LAPD, în timpul unei conferinţe.

Victima, care a fost găsită în casă şi suferise răni prin împuşcare, a fost transportată la Cedars Sinai Medical Center, unde a decedat ”câteva ore mai târziu”, a spus Lurie, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here